onze smoel

Wij gaan uit van de eigenheid van mensen. Iedereen heeft een verhaal, draagt een eigen identiteit. EigenSmoel geeft een gezicht aan dromen en verhalen. Wij helpen mensen en bedrijven hun verhaal te vertellen en visueel te maken. Wij creëren een eigen smoel.

Een eigen smoel maken wij altijd samen met de opdrachtgever. Daardoor is iedere opdracht uniek. Wij houden een spiegel voor en komen zo tot de kern.

Elke identiteit is een nieuw begin: een website een verrassend contact, een brochure een ideale showcase en iedere verpakking weer een box vol mogelijkheden. EigenSmoel zoekt graag naar oplossingen buiten de gebaande paden.

Concreet creëert EigenSmoel visuele content. Branding is onze specialisatie vertaald in tekst en beeld, zowel on- als offline. Wij realiseren pakkende campagnes met een heldere boodschap.

De opdrachten zoekt EigenSmoel bij Start-ups die hun Smoel nog moeten vinden, alsook bij gerenommeerde bedrijven met brand historie. We denken mee en gaan altijd voor het beste resultaat. Zelfstandig of in samenwerking met gelinieerde bureaus en toeleveranciers. Al meer dan 25 jaar.